“Ultra Boğa!” Usta Analistten SOL, SEI ve TIA Coin Tahminleri!

Geniş takipçi kitlesine sahip bir kripto analisti, bu yıl 11 kattan fazla yükselen bir Ethereum (ETH) rakibinin 2024’te daha fazla kazanca tanık olacağını söylüyor. Analist ayrıca, SEI ve TIA Coin görünümünü güncelliyor.

Altcoin Sherpa Solana’da ultra boğa!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Solana son zamanlarda piyasanın gündemine oturdu. SOL bugün irtifa kaybetse de bazı analistler 2024’te daha fazlasını yapacağını söylüyor. Bunlardan birisi olan Altcoin Sherpa takma adlı analist Ethereum (SOL/ETH) karşısında Solana (SOL) grafiğine bakıyor. Analiste göre SOL/ETH, ayı piyasasındaki tüm kayıplarını sadece birkaç ay içinde sildikten sonra yükselişe geçti. Bu bağlamda analist, “Solana 2024’e girerken aşırı yükselişte, çantamı tutacağım.” diyor.

Kaynak: Altcoin Sherpa

ABD doları karşısında SOL’a gelince, analist, kırmızı-sıcak altcoin için bir sonraki sorun alanı olarak 135 doları gösteren bir grafik paylaşıyor. Buradan hareketle, “SOL: İkinci en iyi yok. 100 dolar gibi bir rakam iyi bir dip alım noktası olabilir.” yorumunu paylaşıyor.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada SOL, yılı 9,99 dolardan açtığından bu yana yaklaşık %1.000’in üzerinde bir artış gördü. Token, yazı sırasında günlük bazda %8,5 kayıpla 112 dolardan işlem görüyordu.

Analiste göre SEI yükselişi sürdürmek için iyi bir konumda

Analistin listesindeki bir diğer altcoin projesi ise yeni katman-1 Blockchain Sei (SEI). Analiste göre SEI, yükseliş trendini sürdürmek için iyi bir konumda. Bu bağlamda analist, “Dürüst olmak gerekirse, devam etmek için iyi bir fırsat olabilir.” diyor.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada, yazı sırasında SEI, günlük grafiğinde %15’in üzerinde artışla 0,4463 dolardan işlem görüyordu. SEI, haftalık %22,2 ve aylık %104,5 oranında değer artışı gördü. Token yıllık grafiğinde ise yaklaşık %5.500 gibi olağanüstü bir yükseliş kaydetti.

Analist: TIA Coin 2024 için düşünülmesi gerekenlerden biri!

Altcoin Sherpa, herkesin kendi merkezi olmayan ağlarını minimum maliyetle başlatmasını sağlamak için tasarlanmış bir Blockchain olan Celestia’yı (TIA Coin) da yakından takip ediyor. Analist, TIA Coin’in yükseliş trendinin ortasında bir birikim aralığında göründüğünü gösteren bir grafik paylaşıyor. Buradan hareketle analist, “TIA Coin: 10 doların altını görmeyi çok isterim. Bence kesinlikle orada bir alım fırsatı olacak. 2024 için düşünülmesi gerekenlerden biri.” yorumunu yapıyor.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada TIA Coin, yazı sırasında son 24 saatte %5,2 düşüşle 13,18 dolardan işlem görüyordu. TIA, haftalık grafiğinde %8,8 aylık grafiğinde ise %142 artış kaydetti. Token yıllık bazda ise %527 gibi kayda değer bir artış gördü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort